Márkáink

Kínálatunk és termékeink folyamatos fejlesztésének mozgatórugója, hogy ügyfeleink életminőség javulását előre mozdítsuk. Professzionális termékeink, a Finnrelax spa termékek (pl. szaunák, infra kabinok, gőz- és sószobák), valamint a Technogym fitnesz és wellness berendezések együttesen teszik lehetővé számunkra, hogy privát és üzleti ügyfeleinknek teljes wellness koncepciót tervezzünk.

 

Finnrelax
A Finnrelax® termékskálájába a szaunákon túlmenően beletartoznak az infra kabinok, gőzkabinok és egyéb spa-kabinok is a legegyszerűbb modelltől a luxus kivitelezésig.
Technogym
A Technogym a fitnesz és wellness iparág vezető márkája. Üzleti és privát ügyfeleink a kardió, erősítő, funkcionális és csoportos edzésekhez a világ legteljesebb edzőtermi felszereléseit élvezhetik.
Physiotherm
A Physiotherm Ausztria az egyik legsikeresebb infravörös termékgyártó Európában, minőségi termékei az egész világon elérhetők.
Karasek
A Karasek wellness bútorok exkluzív designt, kiváló alapanyagokat és gondos megmunkálást jelentenek otthoni vagy bármely wellness és gasztro területen.
Jacuzzi
A Jacuzzi®-val való partneri együttműködésünk elsődleges célja, hogy átfogó testi és lelki élményt kínáljunk.