Finnrelax

A Finnrelax® termékskálájába a szaunákon túlmenően beletartoznak az infra kabinok, gőzkabinok és egyéb spa-kabinok is a legegyszerűbb modelltől a luxus kivitelezésig.

12

34

A Finnrelax® a közel 25 éves piaci tapasztalatnak és a folyamatos márkaépítés mögött rejlő fejlesztésnek és innovációnak köszönhetően a hazai szauna és spa termékek piacán vezető szerepet tölt be. Az első Finnrelax® szauna 1993-ban épült és napjainkra több mint 9 000 ügyfél választotta a Finnrelax® minőséget a magán és üzleti szegmensben valamilyen egyedi kialakítású szauna és spa kabin, illetve komplex wellness részlegek megvalósítására.

1-tartalom

Az egyedi tervezésű szaunák mellett a Finnrelax® teljes termékskáláját a finn és az egyes kultúrhagyományok egymást kiegészítő ötvözetéből alakítottuk ki. Finn gyökereink eredeti és őszinte kifejezése nyomán a Finnrelax® szauna tradíciókban gazdag és ez a hagyomány ma jelentőségteljesebb szerephez jut, mint valaha. A szauna hagyományát napjainkban a Finnrelax® minőség és design élteti tovább.

utolso-tartalmi

Professzionális, 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk szakszerű támogatást nyújt bármilyen egyedi szauna és spa helyiség megvalósításában a tervezéstől a kivitelezésig.

A kivitelezést követően saját Finnrelax® szervizünk a teljes körű szerviz feladatokat a legmagasabb színvonalon, gyorsan és megbízhatóan látja el.

A Finnrelax® otthoni és üzleti célra tervezett megoldásait és termékeit finnrelax.hu oldalunkon tekintheted meg:

Megnézem

Szeretnél tőlünk személyesen tanácsot kérni? Vedd fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal, akik személyre szabott javaslattal segítenek a Számodra megfelelő megoldás kiválasztásában:

Díjmentes konzultáció