Physiotherm

A Physiotherm Ausztria az egyik legsikeresebb infravörös termékgyártó Európában, minőségi termékei az egész világon elérhetők.

A 10 országra kiterjedő értékesítési hálózattal a Physiotherm® Európában jelenleg több mint 50 000 privát és több mint 5 600 szálloda ügyféllel rendelkezik.

1Csakis a Physiotherm® márkanévvel ellátott infra termékek biztosítják a Physiotherm Ausztria által képviselt egészséges filozófiát, amely egyértelműen megragadható a kompetenciában, az értékekben és az egészségért érzett felelősségtudatban. A Physiotherm® termékekben a jólét, egészség, minőség, kompetencia, siker, innováció és design értékei öltenek testet.

tartalom-szeles

A Physiotherm® értékeit alapul véve a Magyar Orvosi Kamara választása is tudatos döntésen alapszik, amiért a Finn Wellness Kft. által forgalmazott Physiotherm® infra kabin mellett döntött nemrégiben létrehozott wellness részlegében.

Az egyedi tervezésű Finnrelax® infra kabinokba a Physiotherm infravörös technológia kerül beépítésre.

Szeretnél tőlünk személyesen tanácsot kérni? Vedd fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal, akik személyre szabott javaslattal segítenek a Számodra megfelelő megoldás kiválasztásában:

Díjmentes konzultáció