Megoldásaink

A Finn Wellness alapgondolata a "well-being", azaz a testi-lelki-szellemi "jól-lét", illetve az egészséges életmód kialakítását segítő, támogató "lifestyle management" kultúra fogalmi és gyakorlati elterjesztése. Célunk, hogy ügyfeleink életminőség javulását előre mozdítsuk. Professzionális termékeink, a Finnrelax spa termékek (pl. szaunák, infrakabinok, gőz- és sószobák), valamint a Technogym fitnesz és wellness berendezések együttesen teszik lehetővé számunkra, hogy privát és üzleti ügyfeleinknek teljes wellness koncepciót tervezzünk. 

Magánszemélyeknek
A megfelelő térrel Te rendelkezel, mi pedig mindazokkal a megoldásokkal, amik szükségesek ahhoz, hogy jelenlegi életmódod megváltoztasd és egy új dimenzióba emeld.
Szállodáknak és lakóparkoknak
Megoldásainkkal az ingatlanfejlesztőket és szálloda üzemeltetőket hozzásegítjük egy olyan wellness környezet kialakításához, amely összhangban áll az exkluzív életmódot kereső lakók és szállóvendégek igényével.
Fitnesztermeknek
Segítünk új bevételi lehetőségek megteremtésében a legmodernebb személyi és csoportos megoldás lehetőségekkel és egy teljesen egyedi és differenciált felhasználói élmény biztosításával.
Vállalatoknak és közületeknek
A vállalati wellness jó néhány előnye közül az egyik a munkahelyi távollét csökkentése, a nagyobb termelékenység és a növekvő morál. A wellnessbe történő befektetés a vállalatba történő befektetést jelent.