Technogym

A Technogym a fitnesz és wellness iparág vezető márkája. Üzleti és privát ügyfeleink a kardió, erősítő, funkcionális és csoportos edzésekhez a világ legteljesebb edzőtermi felszereléseit élvezhetik.

kicsiA Technogym által kínált megoldások modularitásának köszönhetően a wellness szektorban tevékenykedő szakemberek az ügyfeleiknek bárhol ugyanazt a legmodernebb technológián alapuló wellness élményt tehetik lehetővé, legyen szó edzőteremről, szállodáról, egészségügyi szolgáltatásról, vállalati környezetről vagy iskolákról.

Plurima-szeles Ennek elérése érdekében a Technogym-mel közösen minden igényt kielégítő eszközöket biztosítunk a meglévő és leendő üzleti ügyfeleinknek, kezdve

  • a finanszírozási lehetőségektől,
  • a belsőépítészeti tanácsadásig,

valamint a projekt átadását követő

  • szervizszolgáltatásoktól
  • a marketingtámogatásig.

Üzleti és privát ügyfeleink a kardió, erősítő, funkcionális és csoportos edzésekhez a világ legteljesebb edzőtermi felszereléseit élvezhetik. A Technogym termékek minőségéhez az elmúlt hat olimpiai és paralimpiai játék hivatalos beszállítójaként szerzett évtizedes tapasztalat is hozzájárul.

Artis-szeles

Bárki, aki a Technogym termékeket választja, biztos lehet abban, hogy professzionális sportolói szintű berendezéseken edzhet. A széleskörű megoldásoknak és a termékkínálatnak köszönhetően, a Technogym eredményesen segíti a felhasználókat jólléti és sportolási céljaik elérésében. Legyen a cél akár

  • testsúlycsökkentés,
  • erősítő edzés,
  • vagy a hátizmok lazítása,

a Technogym-mel elérhető lehetőségek bőven túlmutatnak ezeken.

Myrun-kicsi

A Technogym gépek a kezdőtől a professzionális felhasználói szintig tervezettek.

Például a MYCYCLING és a SKILLROW segítségével a felhasználók a kerékpáros és az evező tudásukat fejleszthetik.

A Technogym futópadok, mint például a MYRUN, tökéletes megoldást nyújtanak, ha a fogyás, vagy egyszerűen csak a megfelelő állapot elérése a cél.

 

Skill-kicsi

 

A PURE STRENTGH termékcsaládot úgy tervezték, hogy a felhasználók az erősítő edzések közben elérhessék a maximális sportolási potenciált.

Azok számára, akik inkább egy vonzó, társas környezetben kívánnak csoportos tevékenységeket folytatni, a Technogym számos speciális formátumot fejlesztett ki úgy, mint a GROUP CYCLE-t és a SKILL termékvonal nyújtotta csoportos edzés megoldásokat.

 

 

health-szeles

Nem utolsó sorban a Technogym berendezéseket a megkülönböztetett minőség, a könnyű használhatóság és a biztonság teszi értékes megoldásokká a rehabilitáció és egészségügy területén is.

A Technogym célja, hogy a wellness kortól függetlenül mindenki számára hozzáférhetővé váljon.

A Technogym logó világszerte a WELLNESS szinonimája. A Finn Wellness 2005 óta az olasz Technogym kizárólagos magyarországi forgalmazója.

A Technogym teljes wellness koncepcióját, otthoni és üzleti felhasználásra tervezett megoldásait, alkalmazásait okosmozgas.hu oldalunkon tekintheted meg:

Megnézem

 

Szeretnél tőlünk személyesen tanácsot kérni? Vedd fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal, akik személyre szabott javaslattal segítenek a Számodra megfelelő megoldás kiválasztásában:

Díjmentes konzultáció