Karasek

A Karasek wellness bútorok exkluzív designt, kiváló alapanyagokat és gondos megmunkálást jelentenek otthoni vagy bármely wellness és gasztro területen.

A wellness- és gasztro bútorok nemzetközi piacán a Karasek a megbízható szerviz mellett arra helyezi a hangsúlyt, hogy a vevői igényeknek megfelelő legmagasabb minőségű és exkluzív kivitelezésű termékeket gyártson.

1

23

A kiváló minőségű anyagok használata és modern gyártóberendezésekkel történő aprólékos feldolgozása garantálják az első osztályú wellness- és gasztro bútorokat. Az állandó minőségi színvonal mellett a Karasek termékkínálata a változatosság iránti igényeket a legkülönbözőbb stílusirányzatokban is kielégíti.

A Karasek minőségi bútorok a bécsi üzemben saját tervezés alapján a legjobb alapanyagokból készülnek. A kézműves hagyomány és a modern gyártástechnológia ötvözete teszi lehetővé a kiváló minőségű kerti bútorok és nyugágyak gyártását, amelyek a felülmúlhatatlan stabilitással és élettartammal minden szegmens elvárásait túlteljesítik.

További információért és megrendeléssel kapcsolatos kérdéseiddel vedd fel velünk a kapcsolatot:

Kapcsolat