Jacuzzi

A Jacuzzi®-val való partneri együttműködésünk elsődleges célja, hogy átfogó testi és lelki élményt kínáljunk.

A Jacuzzi® nem csak egy híres márka, hanem elsősorban egy nagy multinacionális cégcsoport: a Jacuzzi® Brands. A Jacuzzi® hidromasszázs feltalálása óta több mint 300 szabadalom után olyan minőséget és teljesítőképességet ért el, amellyel semmilyen más vállalat terméke sem állja a versenyt.

A víz mindennek a kezdete és a Jacuzzi® több mint 50 éves tapasztalatának és fáradhatatlan törekvésének köszönhetően mára az egészség szinonimája. A Jacuzzi® alapértékei az élvezet, design, teljesítmény, egészség.

1

23

Minden egyes Jacuzzi® termék azt a négy alapértéket egyesíti, amelyek a teljes testi és lelki jóllét alapját is képezik, és ez által hozzájárulunk ügyfeleink életminőségének javulásához. Partneri együttműködésünkkel a wellness területén a kiválóságot képviseljük, minden területhez és igényhez teljes termékskálával rendelkezünk, legyen szó akár otthoni, akár közösségi wellness megoldásról.

A Jacuzzi® otthoni megoldásai különböző típusú környezetre szabott lehetőségeket kínálnak. Privát környezetben, szállodai szobák vagy akár rezidenciák számára. A Jacuzzi® exkluzív termékpalettája a jóllét legteljesebb és sokoldalú szintézisét jelentik. A rendelkezésre álló térre, a felhasználás módjára és esztétikai követelményekre alapozva széles választékot kínálnak, exkluzív értékesítési és szolgáltatási lehetőséget jelentenek szállodák, wellness központok és fitnesz központok számára.

4

A Jacuzzi® Prémium Spa és Italian design Spa termékvonalak a világ legkiválóbb fejlesztőinek és tervezőinek együttműködéséből születtek.

A Jacuzzi® Professzionális Spa termékvonal technológiailag a csúcskategóriát képviseli, mely első osztályú teljesítményt nyújt, emellett a harmonikus design az exkluzív környezetben való professzionális felhasználást célozza meg.

Szeretnél tőlünk személyesen tanácsot kérni? Vedd fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal, akik személyre szabott javaslattal segítenek a Számodra megfelelő megoldás kiválasztásában:

Díjmentes konzultáció