Fitnesztermeknek

Egy fitneszterem jövedelmezősége azon áll, vagy bukik, hogy képes vagy-e a klubtagok számára megnyerő wellness élményt teremteni. A klubtagok nagyszerű és kielégítő élménye nagyobb megtérülést eredményez. Mi ismerjük a kulcsfontosságú elemeket:

840_385_nagy-1

360_230_-nagy-2
 • Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek az egyedülálló felhasználói élmény által segítenek új klubtagokat bevonzani.
 • Segítünk növelni a meglévő tagok hűségét és fenntartani a kiváló felhasználói elégedettséget a fejlett és egyedülálló megoldásainknak köszönhetően.
360_230_nagy-2
 • Segítünk új bevételi lehetőségek megteremtésében a legmodernebb személyi és csoportos megoldás lehetőségekkel és egy teljesen egyedi és differenciált felhasználói élmény biztosításával.
 • A Finnrelax® márkánk által kínált wellness kabinok és a Technogym fitnesz megoldásokkal az üzleti igényeknek megfelelő időzítéssel és móddal vonzhatod a már meglévő és leendő tagokat.


A megnyerő élmény az üzletfellendítés legokosabb módja

Mi ismerjük a kulcsfontosságú elemeket:

 • Vonzerő

  Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek segítenek új klubagokat bevonzani egy egyedülálló felhasználói élmény által, ezen felül számos marketingeszközzel, és igényorientált programokkal szolgálunk.

 • Megtartás

  Segítünk növelni a meglévő tagok hűségét és fenntartani a kiváló felhasználói elégedettséget a fejlett ügyfélkapcsolati menedzsment eszközöknek, és az egyedülálló gépek funkcióinak köszönhetően.

 • Másodlagos bevétel

  Segítünk új bevételi lehetőségek megteremtésében elszánt személyi és csoportos edzési lehetőségekkel és egy teljesen egyedi és differenciált felhasználói élmény biztosításával a mywellness® felületnek köszönhetően.

 • Összköltség

  Olyan berendezéseket kínálunk, amelyek az idő múlásával fenntartják a legmagasabb maradványértéket az iparágban.

Technogym kialakítások: 6 kulcsrakész megoldás a növelt értékért

A Technogym kialakítások készcsomagok, melyek berendezésekből, szervizből és edzésprogramokból állnak. Kiváló lehetőséget kínálnak egy adott edzőtér kihasználásához és egy megnyerő „edzőterem az edzőteremben” létrehozásához.

360_230_1-GC

Group Cycle

A klubtagok számára egy egyedülálló kerékpáros élmény egy csatlakoztatott és motiváló környezetben. Az edzésben résztvevők egyszerűen csak bejelentkeznek a vezérlőpulton, miközben az edző könnyedén kezelheti a videókat, zenét és figyelemmel kísérheti az eredményeket.

360_230_2-PS

Performance stúdió

Egy célzott terület a köredzésekhez és a teljesítménynöveléshez, olyan gyakorlatokkal, melyeket egy szakértő edző tart, aki egy személyre szóló és változatos edzésélményt nyújt.

360_230_3-SM

Csoportos edzés a Skill™ termékvonallal

Innovatív, teljesítmény-orientált edzésprogramot tesz lehetővé, ami a nagy energiájú fitneszstúdiók üzemeltetői számára ideális. Edző felügyelete mellett a tagok egy csapatként teljes funkcionális edzéseken vesznek részt csak úgy, mint a profi sportolók.

360_230_4-OM

Csoportos edzés az Omnia™-val

Innovatív edzéseket lehetővé tevő, teljes körű edzésprogram megoldás, amely folyamatosan megújul és a felhasználó képességeinek és céljainak megfelelően tervezett. Ez egy teljesen más edzésélmény.

360_230_5-KS

Kinesis® stúdió

Ez az egyedülálló edzési koncepció mind csoportos és egyéni edzéshez egyaránt alkalmas a Kinesis FullGravity™ technológiát felhasználva. A magával ragadó élmény a motiváció-alapú edzésprogramok által minden felhasználó számára elérhető.

360-230_nyujto

Flexability edzés

Egy innovatív megoldás lehetővé teszi a klubtagok számára, hogy kevesebb idő alatt és kényelmesebben végezhessenek nyújtó gyakorlatokat célzott programokkal a kezdeti kiértékelés és a folyamatos felmérés érdekében.

 

Teljes wellness megoldás


Olyan személyre szabott, komplex wellness megoldásokat kínálunk, amelyekbe a fitnesz megoldásokon túlmenően beletartozik a teljes spa részleg kialakítása is és amelyek minden igénynek megfelelnek, egészen a projekttervezéstől, az üzembehelyezésig, beleértve a későbbi szerviz szolgáltatásokat és felújítási igényeket is.

840_3850-Komplex

 

Bizonytalan vagy, hogy milyen wellness megoldással színesítsd edzőtermedet? Egyeztess velünk időpontot és látogass el legújabb bemutatótermünkbe:

Díjmentes konzultáció