Szállodáknak és lakóparkoknak

Komplex wellness megoldások lakóparkoknak


A wellness a lakókörnyezet nélkülözhetetlen „kelléke”. Ahogy az egészséges életmód fontosságával kapcsolatban folyamatosan növekszik a tudatosság, úgy az ingatlanvásárlók körében egyre inkább az egyik legkeresettebb szolgáltatások közé tartoznak az otthoni fitnesz és spa berendezések. Közel 25 év tapasztalatával kínálunk fitnesz és spa, összefoglalóan wellness megoldásokat, a Finn Wellness segít abban, hogy egyszerre adj értéket és a megkülönböztetés egy kulcsfontosságú pontját az ingatlannak azzal, hogy egy exkluzív életmódot kínálsz, ami javítja a mentális és fizikai jóllétet.

840_385_1

Wellness megoldásainkkal az ingatlanfejlesztőket hozzásegítjük egy olyan lakókörnyezet kialakításához, amely összhangban áll a testi és szellemi jóllét szintjén exkluzív életmódot kereső lakók igényével.

Szinte bármilyen tér alkalmas arra, hogy wellness élménnyé alakítsuk. Mi olyan tereket alakítunk ki, amiért a lakók hajlandók többet fizetni, mivel az egészséges életmódot a saját lakókörnyezetükben tudják élvezni. Egy exkluzív wellness részleg, wellness klub, vagy egy wellness központ kialakításával képes leszel egy egyedülállóan stílusos és elegáns környezetet létrehozni, ahol a lakók egy páratlan élmény részesei lehetnek:

360_230_2

Wellness létesítmények

Tervezz exkluzív létesítményeket, ahol a lakók a legkorszerűbb designt és technológiát élvezhetik és átélhetik a személyre szabott fitnesz lehetőségek és kikapcsolódás élményét.

360_230_3

Wellness terek

Színesítsd a már meglévő vagy a tervezett közös területeket olyan wellness megoldásokkal, amiket a lakók lazításra, feltöltődésre és kapcsolatok építésére használhatnak.

360_230_4

Otthoni wellness

Színesítsd már meglévő vagy tervezett ingatlanodat olyan wellness élménnyel, amit a leendő vásárlók otthonuk bizalmas légkörében élvezhetnek.

 

Komplex wellness megoldások szállodáknak


A mai modern utazók már nem mondanak le megszokott wellness rutinjukról, ezért egyre többen a professzionális wellness megoldásokkal felszerelt szállodákat keresik. Hozz létre egy exkluzív élményt a prémium vendégek számára és növeld a szálloda vonzerejét, megtartó képességét és a másodlagos bevételt azzal, hogy vendégeid számára egy jellegzetes wellness élményt kínálsz.

840_385_2

360_230_5

Személyes wellness lakosztály

Alakítsd a lakosztályokat stílusos wellness lakosztályokká azért, hogy kielégítse az igényeket és biztosítsa azon vendégek hűségét, akik jobban szeretnek saját szobájukba elvonulva edzeni – az aktív utazók 27%-a a TripAdvisor szerint.

360_230_6

Wellness központ

Hozz létre egy wellness központot a világ legátfogóbb kardió termékvonalát biztosító Technogym-mel és a teljeskörű wellness kabinokat felvonultató Finnrelax-szal annak érdekében, hogy a vendégek számára zavartalan és élvezetes szolgáltatást nyújthass.

360_230_7

Wellness tárgyaló

Hozz létre egy sokkal dinamikusabb környezetet wellness kiegészítőkkel, ami abszolút egészséges választás, ha egy üzleti tárgyalót szeretnél extrákkal feldobni.

360_230_8

Wellness társalgó

Változtasd az átlagos helyeket wellness paradicsomokká, ahol a vendégek kinyújtózhatnak és regenerálódhatnak a repülés, üzleti találkozók fáradalmai vagy egy hosszú vásárlással vagy városnézéssel töltött nap után.

360_230_9

Wellness boutique

Tervezz egy jellegzetes wellness boutique-ot, ami könnyed eleganciát kölcsönöz a belső designnak a prémium anyagok és a gyönyörű kivitelezésnek köszönhetően.

Bizonytalan vagy, hogy milyen wellness megoldással színesítsd a lakóparkod vagy szállodádat? Egyeztess velünk időpontot egy díjmentes konzultációra és látogass el legújabb bemutatótermünkbe:

Díjmentes konzultáció