Vállalatoknak és közületeknek

Az egészséges munkavállalók kevesebb költséget jelentenek a vállalatnak és ez által stratégiailag tervezhető beruházásként kell tekinteni a vállalati wellness megoldásokra, hiszen a munkatársak fizikai és mentális egészségének karbantartása megtérül. Nem számít, hogy mekkora hely áll rendelkezésre.

840_385_2

A munkáltatók számára jó néhány előnye közül az egyik a munkahelyi távollét költségeinek csökkentése, a nagyobb termelékenység és a növekvő morál. A wellnessbe történő befektetés a vállalatba történő közvetlen befektetést jelent. Mi rendelkezünk a megfelelő megoldással:

360_230_1

Cseréld le a székeket

A Technogym wellness kiegészítőjének bevetése a legokosabb módja annak, hogy a káros egy helyben ülést aktív üléssé alakítsd.

360_230_2

Ütemezz be wellness szüneteket

Telepítsd a Technogym nyújtó gépeit a közös helyiségekbe a kávé- és ételautomaták közelébe és ösztönözd munkatársaid, hogy a szünetekben aktívan tegyenek a hátfájás és a stressz csökkentése érdekében.

360_230_3

Alakíts ki wellness tárgyalót

Az egészségtudatos tárgyaló kialakítása nem lehetetlen a Technogym-mel.

360_230_4

Tervezz meg velünk egy vállalati wellness centert

20, 50 vagy 100 m2? Bármekkora hely áll rendelkezésre a vállalaton belül, nekünk van egy testre szabott megoldásunk. Tervezői csapatunknak és a sokszínű megoldási lehetőségeinknek köszönhetően segítünk egy komplett wellness center létrehozásában.

 

Teljes wellness megoldás


Olyan létesítményre szabott, komplex wellness megoldásokat kínálunk, amelyekbe a fitnesz megoldásokon túlmenően beletartozik a teljes spa részleg kialakítása is és amelyek minden igénynek megfelelnek, egészen a projekttervezéstől, az üzembehelyezésig, beleértve a későbbi szerviz szolgáltatásokat és felújítási igényeket is.

840_450_3

Bizonytalan vagy, hogy milyen wellness megoldással színesítsd vállalatodat vagy az általad vezetett közületi intézményt? Egyeztess velünk időpontot és látogass el legújabb bemutatótermünkbe:

 

Díjmentes konzultáció