Magánszemélyeknek

Egy otthoni fitnesz és spa helyiség kialakításának első lépése, hogy részletesen feltérképezzük az igényeidet és azt a környezetet, ahol megvalósítani tervezed elképzeléseidet. A megfelelő térrel Te rendelkezel, mi pedig mind azokkal a megoldásokkal, amik szükségesek ahhoz, hogy jelenlegi életmódod megváltoztasd és egy új dimenzióba emeld.

840_385_1

 

Otthoni szauna és spa


A cégünk portfoliójába tartozó Finnrelax® márkánk olyan teljeskörű termékskálát vonultat fel, amelybe a szaunákon túlmenően beletartoznak az infrakabinok, a gőzkabinok és egyéb spa kabinok is a legegyszerűbb modelltől az egyedi luxus kivitelezésig.

360_230_cikk-1

Miután az otthoni felhasználásra tervezett wellness kabinok kialakításakor nem egyszerűen csak egy szauna-, infra-, vagy gőzkabin létesítéséről van szó, ezért mi mindig átfogó wellness koncepciót hozunk létre. Olyan megtérülő és a rutinszerű használatot támogató kiegészítő funkciókra is oda kell figyelni, mint a pihenés és a tisztálkodás. Ezen funkciók nélkül még egy otthoni wellness/spa helyiség is nehezen használhatóvá válik.

Otthoni fitnesz és spa


Elegendő nagyságú tér esetén saját otthonodban olyan környezetet teremthetsz, ahol a professzionális design fitnesz berendezések és a spa nyújtotta kényelem középpontjában a wellness áll.

A Technogym® kizárólagos magyarországi forgalmazójaként a világon elérhető legszélesebb termékskálát biztosítjuk a személyre szabott és egyedi fitnesz megoldásokhoz, amelyek illeszkednek bármilyen belsőépítészeti kialakításhoz.

840_385_nagy-2

A fitnesz megoldásokat a Finnrelax® spa kabinokkal kombinálva otthonodban is minden igényt kielégítő wellness koncepció megvalósítását biztosítjuk Számodra.

 

Otthoni fitnesz térmegoldások


Legyen szó a nappaliban kialakított fitnesz sarokról, vagy egy otthoni edzőteremről, az otthonodban rendelkezésre álló helyiséghez igazodva segítünk létrehozni egy egyedi fitnesz térmegoldást.

Az otthoni felhasználásra tervezett Technogym® termékcsaládok a számtalan edzési szórakozási lehetőség mellett ideális megoldást nyújtanak a legkisebb helyek kihasználására is. A Technogym fitnesz berendezései a letisztult designnak köszönhetően belsőépítészetileg bármelyik helyiségnek kifinomult eleganciát kölcsönöznek:

840_385_nagy-4

360_230_1

2,5 négyzetmétertől

A MYRUN TECHNOGYM® a csökkentett helyigényével és maximális futás terével az ideális megoldás a legkisebb helyek színesítéséhez.

360_230_2

5 négyzetmétertől

A Technogym Personal termékvonal a nappalit egy kis edzőteremmé változtatja, miközben a belsőépítészetnek kifinomult eleganciát kölocsönöz.

360_230_3

10 négyzetmétertől

Szintén a Technogym Personal termékvonal az ideális megoldás, ha egy külön helyiséget hozol létre, ahol a családtagok professzionális kardiovaszkuláris edzést végezhetnek.

360_230_4

Penthouse

A Personal termékcsalád számtalan edzési és szórakozási lehetőségével létrehozhatsz egy luxus wellness környezetet az otthonod bensőségében.

Kattints és foglalj időpontot díjmentes konzultációra és mi támogatni fogunk abban, hogy a Számodra legélhetőbb fitnesz, spa vagy wellness megoldás szülessen meg:

Díjmentes konzultáció