Telefon: + 36 1 250 41 77 | E-mail: info@finnwellness.hu |
Facebook ikon Twitter ikon Youtube ikon Pinterest ikon Instagram ikon

Kempinski Hotel Corvinus Budapest***** - Kempinski The Spa

2016-01-05

A Kempinski csoport tagjaként a Kempinski Hotel Corvinus Budapest belvárosának egyik legszebb ötcsillagos luxusszállodája. A belváros szívében fekvő épület helyet ad 316 szobának, 33 lakosztálynak, 1238 négyzetméteren konferencia- és rendezvénytermeknek, éttermeknek, bároknak, a Kempinski The Spa-nak és üzleteknek.

Az 525 m2-es Kempinski The Spa fitnesz részlegét az ultramodern és egyedülálló mozgásélményt nyújtó ARTIS termékcsalád kardiovaszkuláris berendezéseivel újradefiniáltuk. A fitneszteremben három ARTIS Run futópad, egy ARTIS Synchro elliptikus tréner, egy ARTIS Bike beltéri bicikli és egy ARTIS Recline háttámlás bicikli áll rendelkezésre. A hatékony helykihasználás szempontjait figyelembe véve, az erőnléti edzéseket az edzői felügyeletet nem igénylő, három modulos Plurima MF30 intelligens kombinált gép, valamint szabad súlyok biztosítják.

A szálloda már az 1992. évi nyitását követő harmadik évben dobogós lett az európai üzleti szállodák között. Azóta szinte minden évben a három első között van.

http://www.kempinski.com/hu/budapest/hotel-corvinus/spa/fitness-center/