Telefon: + 36 1 250 41 77 | E-mail: info@finnwellness.hu |
Facebook ikon Twitter ikon Youtube ikon Pinterest ikon Instagram ikon

Blog

2015-11-02

A Technogym komplex wellness megközelítése lehetővé teszi, hogy a szállodák számára egy teljesen egyedi és exkluzív megoldást hozzunk létre, legyen az egy wellness lakosztály, wellness sarok, vagy egy teljesen felszerelt wellness központ.

2015-10-28

A GROUP CYCLING nem verseny, nincs kezdő, nincs haladó, nincs könnyű és nincs nehéz edzés, csak egyféle tekerés létezik, a saját korunknak, nemünknek és fittségi állapotunknak megfelelő, saját magunk által kiválasztott ellenállással való edzés.

2015-09-07

A gőzfürdő nemcsak relaxál és feltölti az embert energiával, hanem jó hatással van az egészségre és a szépségre is. A Müncheni Egyetem Orvosi Gyógyfürdőtan és Klimatológiai Kara átfogó kísérletsorozatot hajtott végre a gőz emberi testre gyakorolt hatásait illetően. A gőzfürdő nem ajánlott szívproblémában szenvedőknek, viszont javasolt azokban az esetekben, amelyeknél általános nedves hőkezelés lett kijelölve.

2015-09-07

Ez a WellnessTipp A Porsche Human Performance (PHP) Központon keresztül jutott el Önhöz. Ez a központ Silverstone-ban található, ami otthont ad a Brit motorsportnak. A PHP továbbá atlétákkal, autóversenyzőkkel és sportolókkal dolgozik együtt, akik nagy hangsúlyt fektetnek a testük ideális működésére az egyedi táplálkozás, a folyadékpótlás és a különböző mozgástechnikák tekintetében. A PHP a saját ügyfeleit a Technogym Professzionális és MED berendezéseivel edzi, valamint a vállalati Wellness programját is a Technogym UK támogatja.

2015-09-07

Az elmúlt 30 évben a Technogym vezető gyártója lett a csúcstechnológiás fitnesz berendezéseknek, világhírű az innovatív megoldások és technológiai fejlesztések területén. A Technogym Forma és Personal termékcsaládja tökéletesen illik az otthoni környezetbe. A kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült gépek teljesítménye, funkciói, szórakoztató felülete és internetes hozzáférése mind hozzájárul, hogy motiváltabban edzünk és nyomon követhető legyen az elért fejlődés az egészség és wellness területén. 

1