Telefon: + 36 1 250 41 77 | E-mail: info@finnwellness.hu |
Facebook ikon Twitter ikon Youtube ikon Pinterest ikon Instagram ikon

Rólunk

Komplex fitnesz és wellness megoldások egy kézben

A Finn Wellness több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik Magyarországon a fitnesz és wellness területéhez kapcsolódó megoldások kivitelezésében. Magánszemélyeknek és üzleti ügyfeleknek egyaránt egy kézben kínálunk olyan komplex termék- és szolgáltatás portfoliót, amely igazodik minden fitnesz és wellness igényhez. Professzionális csapatunk szakszerű támogatást nyújt a teljes koncepció magvalósításában a tervezéstől a kivitelezésig.

Saját szervizünk a preventív karbantartást és a teljes körű szerviz feladatokat a legmagasabb színvonalon, gyorsan és megbízhatóan látja el.

Az általunk képviselt brandek a legmagasabb színvonalúak a világon, forgalmazott termékeink kategóriájukban vezető helyet töltenek be a hazai és a nemzetközi wellness piacon egyaránt.

Forgalmazott márkák

Finnrelax – A hagyomány ereje

Finn tradíciónk sikeres adaptációját követően a Finnrelax® a több mint 20 éves piaci tapasztalatnak és a folyamatos márkaépítés mögött rejlő fejlesztésnek és innovációnak köszönhetően a hazai szauna- és spa termékek piacán vezető szerepet tölt be.

A finn és az egyes kultúrhagyományok egymást kiegészítő ötvözetéből alakítottuk ki a Finnrelax® teljes termékskáláját, amelybe a szaunákon túlmenően beletartoznak az infra kabinok, gőzkabinok és egyéb spa-kabinok is a legegyszerűbb modelltől a luxus kivitelezésig.

Finn gyökereink eredeti és őszinte kifejezése nyomán a Finnrelax® szauna tradíciókban gazdag és ez a hagyomány ma jelentőségteljesebb szerephez jut, mint valaha. A szauna hagyományát napjainkban a Finnrelax® minőség és Finnrelax® design élteti tovább.

Technogym – Let’s move for a better world!

A Technogym Wellness™-koncepcióját cégünk a magyarországi piacon kizárólagos forgalmazóként több mint 10 éve képviseli sikeresen. Alapja a rendszeres testmozgás, az egészséges táplálkozási szokások, a pozitív életfelfogás és életérzés.

Nemzetközi szinten a Technogym több mint 100 000 otthonban van jelen és több mint 65 000 wellness központot szereltek fel fitnesz berendezéseikkel.

A szegmentált termékpaletta biztosítja a megfelelő megoldásokat a professzionális felhasználók, szállodák, vállalatok, intézmények, sportklubok és az egészségügy számára egyaránt.

Helo - Eredeti szauna és gőzfürdő élmény

Cégünk 20 éve tartó sikeres együttműködés után kizárólagos magyarországi forgalmazója a nemzetközi piacon legnépszerűbb Helo szauna- és gőzfürdő termékeknek. Partnerségünk közös alapja a tradíció, innováció és professzionalitás. A Helo a világ legnagyobb gyártójaként saját gyártóüzemekkel rendelkezik, világszerte forgalmazza az általa előállított szauna- és gőzfürdő termékeket, mindemellett teljes körű kutatásfejlesztést folytat a kiegészítő tartozékok területén.

Magyarországon a legnépszerűbb HELO termék a VIKI kályha, hiszen már több mint 10 000 általunk forgalmazott VIKI szauna kályha van a piacon.

Physiotherm - Testünk öngyógyító ereje

A 10 országra kiterjedő értékesítési hálózattal a Physiotherm Ausztria az egyik legsikeresebb infravörös termékgyártó Európában, minőségi termékei az egész világon elérhetők. A Physiotherm® Európában jelenleg több mint 50 000 privát és több mint 5 600 szálloda ügyféllel rendelkezik.

Csakis a Physiotherm® márkanévvel ellátott infra termékek biztosítják a Physiotherm Ausztria által képviselt egészséges filozófiát, amely egyértelműen megragadható a kompetenciában, az értékekben és az egészségért érzett felelősségtudatban. A Physiotherm® termékekben a jólét, egészség, minőség, kompetencia, siker, innováció és design értékei öltenek testet.

A Physiotherm® értékeit alapul véve a Magyar Orvosi Kamara választása is tudatos döntésen alapszik, amiért a Finn Wellness Kft. által forgalmazott Physiotherm® infra kabin mellett döntött nemrégiben létrehozott wellness részlegében.

Jacuzzi – Több mint egy név

A víz mindennek a kezdete és a Jacuzzi® több mint 50 éves tapasztalatának és fáradhatatlan törekvésének köszönhetően mára az egészség szinonimája. A Jacuzzi® alapértékei az élvezet, design, teljesítmény, egészség. A Jacuzzi®-val való partneri együttműködésünk elsődleges célja, hogy átfogó testi és lelki élményt kínáljunk.

Minden egyes Jacuzzi® termék azt a négy alapértéket egyesíti, amelyek a teljes testi és lelki jólét alapját is képezik, és ez által hozzájárulunk ügyfeleink életminőségének javulásához. Partneri együttműködésünkkel a wellness területén a kiválóságot képviseljük, minden területhez és igényhez teljes termékskálával rendelkezünk, legyen szó akár otthoni, akár közösségi wellness megoldásról.

Karasek - Exkluzív design. Kiváló alapanyagok. Gondos megmunkálás.

A wellness- és gasztro bútorok nemzetközi piacán a Karasek a megbízható szerviz mellett arra helyezi a hangsúlyt, hogy a vevői igényeknek megfelelő legmagasabb minőségű és exkluzív kivitelezésű termékeket gyártson. A kiváló minőségű anyagok használata és modern gyártóberendezésekkel történő aprólékos feldolgozása garantálják az első osztályú wellness- és gasztro bútorokat. Az állandó minőségi színvonal mellett a Karasek termékkínálata a változatosság iránti igényeket a legkülönbözőbb stílusirányzatokban is kielégíti.

A Karasek minőségi bútorok a bécsi üzemben saját tervezés alapján a legjobb alapanyagokból készülnek. A kézműves hagyomány és a modern gyártástechnológia ötvözete teszi lehetővé a kiváló minőségű kerti bútorok és nyugágyak gyártását, amelyek a felülmúlhatatlan stabilitással és élettartammal minden szegmens elvárásait túlteljesítik.