Telefon: + 36 1 250 41 77 | E-mail: info@finnwellness.hu |
Facebook ikon Twitter ikon Youtube ikon Pinterest ikon Instagram ikon

A Technogym lett a Chelsea FC fitnesz berendezéseket szállító partnere

2015-06-30

2015. április 16. – A mai napon a Technogym bejelentette, hogy hivatalos partnerkapcsolatba lépett a Premier Ligás Chelsea FC labdarúgóklubbal. A piacvezető wellness megoldásokat szolgáltató óriásvállalat lesz a fitnesz berendezések beszállítója a Chelsea FC első csapatának, az utánpótlásnak és női csapatának.

A megállapodás értelmében a Chelsea FC Surreyban és Cobhamban levő edzőpályáit szerelik fel a Technogym piacvezető fitnesz berendezéseivel, többek között az ARTIS termékcsalád kardiovaszkuláris és erősítő gépeivel. A Technogym felsőkategóriás fitnesz gépei több mint 5 éve a biomechanika, a csatlakoztathatóság és a fenntarthatóság jegyében jöttek létre.

Az edzőteremben megtalálhatóak  lesznek a következő Technogym berendezések is:
Az Omnia-3 edző kerettel rengeteg funkcionális gyakorlat végezhető. A Pure Strength tárcsasúlyos erőgépek az intenzív erőnléti edzéshez szükségesek. A kétállású kábeles állomások a felsőtest edzéséhez elengedhetetlenek. Az orvosi tanúsítvánnyal rendelkező Selection MED Leg Press - Lábtológép a rehabilitációhoz és gyógyuláshoz nélkülözhetetlen gép. A szabad súlyokkal, padokkal és funkcionális kiegészítőkkel egy átfogó, hiánytalan edzőterem került kialakításra.

A Technogym szülőatyja és tulajdonosa, Nerio Alessandri a következőket mondta: „Az elmúlt 30 évben a Technogym sokat áldozott a kutatási és fejlesztési munkákra, hogy olyan felülmúlhatatlan fitnesz eszközöket hozzon létre, amelyek technológiailag megfelelőek az élsportolók munkájának támogatására a világ minden táján. Mind a Chelsea FC, mind pedig a Technogym erősen elkötelezett abban, hogy egy magas minőségű edző központot hozzanak létre Cobham-ban illetve, hogy megalkossák a világ leginnovatívabb fitnesz berendezéseit. Büszkék vagyunk arra, hogy a Chelsea FC minket választott partnereként és várakozva nézünk elébe a sportolókkal való szoros együttműködésnek, hogy folyamatosan támogassuk őket a legjobb sportteljesítmény elérésében.”

Carlos Lalin, a Chelsea első számú csapatának edzője és az edzőterem vezetője így nyilatkozott: „A Technogym hírnevet kapott a kiváló tervezésű és kivitelezésű berendezések miatt, amik az élsportolókat szolgálják. Mint a világ egyik vezető klubja, természetes, hogy nekünk is a legjobbal kell együttműködnünk. Elégedett vagyok, hogy a Technogymre esett a választás és remélem, hogy ez segítséget nyújt abban, hogy még több eredményt érjünk el az elkövetkezendő években.”

A Technogymről

Az elmúlt több mint 30 év alatt a Technogym komplex megoldásaival és szolgáltatásaival a nemzetközi wellness és fitnesz iparág kiemelkedő beszállítójává nőtte ki magát. A Technogym teljes körű kardió, erősítő és különböző mozgásformákra alkalmas berendezései mellett hálózati megoldásokkal és programokkal is tud szolgálni. Több mint 2200 alkalmazottal és 14 ágazattal a Technogym világszerte 100 országban van jelen. Nemzetközi szinten megközelítőleg 65 000 wellness központot szereltek fel Technogym gépekkel és 35 millió felhasználó használja a Technogym gépeket és megoldásokat a napi edzések során.

A Technogym volt a hivatalos támogatója az utolsó 5 Olimpiai Játékoknak: Sydney 2000., Athén 2004., Peking 2008., London 2012. és hivatalosan kinevezett szállítója a 2016-os Rio-i  Olimpiának. 2015-ben Globális Wellness Partnere a Milánói EXPO-nak.

A cég székhelye Cesena, Olaszország, hivatalos Egyesült Királyságbeli bemutatóterme Bracknell-ben, Berkshire tartományban helyezkedik el. A berendezések és technológiai megoldások számos rangos díjat és elismerést tudhatnak magukénak. Különböző elit sportcsapatok és szervezetek használják a termékeket, így például a St. George’s Park, ami az angol labdarugó csapat otthonaként szolgál és a McLaren technológiai center, ami pedig a McLaren Forma 1–es csapatának a székhelye.

A Chelsea FC-ről

A Chelsea Football Club a világ egyik vezető futball klubja. Az UEFA Bajnokok Ligája győztese 2012-ben, majd folytatva a sikert az UEFA Európa Liga nyertes csapata is lett 2013-ban. 1905-ben alapították. Chelsea London legközpontibb labdarugó klubja, mely székhelye az ikonikus 42 000 ember befogadására alkalmas Stamford Bridge Stadionban van.

A Chelsea a „The Blues” becenevet kapta eredményei után. A csapat háromszoros Angol Premier Liga győztes, ezen felül hétszeres FA Kupa, négyszeres Football Liga Kupa, kétszeres UEFA Kupa győztes, egyszeres UEFA Szuper Kupa nyertesek,  illetve 1955-ben a Footbal Liga Bajnokságon is elsők lettek. Az Európai Liga tanúja lehetett a Chelsea diadalának, miszerint ez a csapat az első angol klub, amelyik nyert mindhárom fontos UEFA versenyen és az első, aki egyidejűleg mondhatta magáénak a Bajnokok Ligája és az Európa Liga győzelmet is.

Amellett, hogy a csapat a világ legismertebb játékosaival büszkélkedhet, a Chelsea edzője Jose Mourinho, az egyik legsikeresebb karaktere ennek a sportágnak.

A Chelsea szintén befektet a jövőjébe egy state-of-the-art megnevezésű Akadémiával és Sport Centerrel, melynek székhelye Cobham és Surrey. Amióta 2007-ben megnyitotta kapuit, a klub Ifjúsági csapata ötször jutott be az FA Ifjúsági Kupa döntőjébe és háromszor emelhette a kupát a magasba.
Mindezen felül, a Chelsea Alapítványa büszkélkedhet a világon az egyik legszélesebb körű közösségi kezdeményezéssel a sport terén, mely világszinten 29 országban van jelen és több mint 700 000 gyerek és fiatal életkörülményeinek javítását segíti évről évre.