| Telefon: + 36 1 250 41 77 | E-mail: info@finnwellness.hu |
Facebook ikon Twitter ikon Youtube ikon Pinterest ikon Instagram ikon
layer slider

Jacuzzi spa

A Jacuzzi® alapértékei az élvezet, design, teljesítmény, egészség. A Jacuzzi®-val való partneri együttműködésünk elsődleges célja, hogy átfogó testi és lelki élményt kínáljunk.

layer slider

Jacuzzi pezsgőfürdők

A Jacuzzi® feltalálta a pezsgőfürdőt és 50 éve azon fáradozik, hogy tökéletesítse azt.

layer slider

Jacuzzi spa kollekció

A wellness ötlete: Minden egyes Jacuzzi® termék és kollekció a világ legkiválóbb fejlesztőinek és tervezőinek együttműködéséből született.

Jacuzzi spa

A víz mindennek a kezdete és a Jacuzzi® több mint 50 éves tapasztalatának és fáradhatatlan törekvésének köszönhetően mára az egészség szinonimája. A Jacuzzi® alapértékei az élvezet, design, teljesítmény, egészség. A Jacuzzi®-val való partneri együttműködésünk elsődleges célja, hogy átfogó testi és lelki élményt kínáljunk.

Minden egyes Jacuzzi® termék azt a négy alapértéket egyesíti, amelyek a teljes testi és lelki jólét alapját is képezik, és ez által hozzájárulunk ügyfeleink életminőségének javulásához. Partneri együttműködésünkkel a wellness területén a kiválóságot képviseljük, minden területhez és igényhez teljes termékskálával rendelkezünk, legyen szó akár otthoni, akár közösségi wellness megoldásról.