Értékesítési- és Marketing Koordinátor

A véredben van az egészséges életmód, rendelkezel értékesítői vénával és nem áll távol tőled a marketing világa sem? Akkor van egy remek ajánlatunk a Számodra, ugyanis értékesítési- és marketing koordinátor kollégát keresünk…

A Finn Wellness Kft. immár lassan három évtizede kínál professzionális megoldásokat a well-being különböző területén. Prémium kategóriás finn szaunáink mellett kizárólagos disztribútora vagyunk a Technogym márkának, valamint a Finnrelax Spa termékeknek.

Egy olyan személyt keresünk, aki képes a különböző területeket átfogóan átlátni, segíti az értékesítők munkáját a háttérből, és mivel alaposan ismeri a termékpalettát, ezért képes a külsős marketing csapatnak is támogatást, információt és visszajelzést adni.

Fontos a kereskedelmi szemlélet, hiszen gazdasági kimutatások készítése is állandó feladat lesz. Éppen ezért a magasabb szintű számítógépes ismeret elengedhetetlen lesz a munkához.

Folyamatainkat és az értékesítés nyomon követését SAP-ban és SalesForce-ban vezetjük. Ezek ismerete nem elvárás a jelentkezéshez, de mindenképpen előnyt jelent, ha dolgoztál már valamelyikkel. Szükség esetén természetesen betanítunk rá, így gyorsan meg tudod tanulni a használatukat.

Kommunikatív vagy és az adminisztráció is jól megy? Akkor nálunk a helyed…


Célcsoportunkba magánszemélyek, fitnesztermek, vállalati wellness-re szomjazó cégek, illetve hotelek, lakóparkok tartoznak elsősorban. A folyamatos kapcsolattartás a meglévő partnerkörrel szintén a munkakör része, ahogy az érdeklődők tájékoztatása és anyagok küldése egyaránt.

Az ügyfélkörünk elég sokrétű, ezért nyitottságra, szervezőkészségre és stressztűrőképességre is szükség lesz. Mivel sok külföldi vevőnk és partnerünk van, ezért a folyékony angol nyelvtudás elengedhetetlen a hatékony munkavégzés érdekében.

Te leszel a háttértámogató emberünk, aki elő tudja készíteni a szerződéseket a megadott szempontok alapján, és végig tudja kísérni a teljes értékesítési folyamatot az eladástól az aftersales-ig.

Kezd izgalmasnak tűnni? Ezt kínáljuk Neked…


High-end termékekhez illő környezetben dolgozhatsz velünk Ferihegy közelében lévő irodánkban, amely tömegközlekedéssel és autóval is könnyedén megközelíthető. Az általunk forgalmazott termékek abszolút top kategóriásak, így mi presztízsként éljük meg, hogy foglalkozhatunk velük.

Gondoskodunk továbbá szakmai fejlődésedről is oktatások, valamint professzionális e-learning rendszerrel.

A pontos, precíz, megbízható munkaerőt kellően megbecsüljük, így olyan versenyképes fizetést biztosítunk, amely segít egyéni céljaid elérésében. Vannak olyan kollégáink például, akik már több mint két évtizede velünk tartanak a közös úton és mivel kis létszámú, családias cég vagyunk, ezért ez igazán nagy szó.

Mit kell tenned, hogy egy ilyen szuper csapat tagja legyél?


Töltsd ki az alábbi űrlapot, vagy küldd el önéletrajzodat az allas@finnwellness.hu email címre. Ha írsz egy rövid, maximum 1000 karakteres motivációs levelet is, akkor biztosan felhívunk.

Vegyél részt velünk szuper projektekben, ismerj meg érdekes embereket és tartozz Te is a Finn Wellness csapatába. Jelentkezz most!