Mérföldes lépések az otthoni wellness megoldásokban

A mi erősségünk nem csupán az, hogy tökéletesen belepasszolóvá varázsoljuk a wellnesst az emberek otthonába; berendezni egy területet fizikailag beleillő dolgokkal is egyfajta kihívás, de nálunk ez megtérülő befektetés is egyben...

Az elmúlt 30 évben a Technogym vezető gyártója lett a csúcstechnológiás fitnesz berendezéseknek, világhírű az innovatív megoldások és technológiai fejlesztések területén. A Technogym Forma és Personal termékcsaládja tökéletesen illik az otthoni környezetbe. A kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült gépek teljesítménye, funkciói, szórakoztató felülete és internetes hozzáférése mind hozzájárul, hogy motiváltabban edzünk és nyomon követhető legyen az elért fejlődés az egészség és wellness területén.

1

A Technogym otthoni területet megcélzó Wellness Design tervezési osztálya, valamint az értékesítési tanácsadók együttes erővel dolgoztak évekig azon, hogy változatossá és kihívásokkal telivé tegyék a wellness területeit az ügyfelek otthonában is. A mi erősségünk nem csupán az, hogy tökéletesen belepasszolóvá varázsoljuk a wellnesst az emberek otthonába; berendezni egy területet fizikailag beleillő dolgokkal is egyfajta kihívás, de nálunk ez megtérülő befektetés is egyben!

2

Beleássuk magunkat a feladatba


Az egyik ügyfelünk pincéjében egy hatalmas gödröt kellett ásnunk, hogy megfelelő körülményeket biztosítsunk egy konditerem számára. Az ügyféllel folytatott beszélgetések során kiválasztásra kerültek a kért berendezések, ezért bemutatótermünk csapata elhatározta, hogy felderíti a terepet ahova a gépek kerülnének, hiszen egy pincében alacsony a belmagasság és nem volt biztos, hogy megfelelő lesz a berendezések magasságához. Megkértük az ügyfelet, hogy üljön rá a Bike Excite 700-ra és lemértük a fejétől számított szükséges távolságokat, kikalkulálva, hogy elkerülhetetlen, hogy a berendezést belesüllyesszük a földbe, így téve biztonságossá és maximálisan hatékonnyá a használatot.

3

Bevenni a szűk kanyarokat


Többször szembesültünk olyan kihívásokkal, amikor igen szűk helyre kellett berendezéseket vinnünk. Nem mindig a célhelység a nehézség, hanem inkább az oda vezető út, így a szűk bejáratok, a csigalépcsők, a kerek lépcsőházak, szóval kell, hogy legyen egy tervünk ennek megvalósítására, egy kulcsunk a bejutáshoz.

A Technogym berendezések nagyon precízen és magasan ellenőrzött körülmények közöttt készülnek el és szerelik össze őket. Azoknál a helyeknél, ahol nagyon nehéz a bejutás ott lehetőség van a gép előzetes szétszerelésére, majd a végleges helyén való összeállítására.

A Run Personal elnevezésű kardiógépünk, melyet a formatervező Antonio Citterio tervezett, 2 részre szereleve került kiszállításra egy műemlékvédelem alatt álló házba. Milliméter pontossággal történt a szállítás, majd a végleges helyszínen az összeszerelés.

Egy történelmi épületben úgy került kiszállításra egy berendezés, hogy meggyőződtünk arról, hogy a bejutási útvonal akadálymentes, sem bútorok, sem dísztárgyak nincsenek az útban. A gép bejutásához egy ács is segítségünkre volt, akinek helyet kellett biztosítania egy régi, fa ajtókeret megbontásával, majd pontos helyreállításával ahhoz, hogy a Technogym berendezés szállítása megtörténhessen.

4

Történt olyan is, hogy egy ügyfél a yachtjára kért egy Kinesis Personal gépet, amihez pontos számítások kellettek megállapítva a berendezés pontos forgástengelyét ahhoz, hogy biztonságban és a lehető legóvatosabban történjen meg a szállítás.

Kompakt berendezések, kompakt terek


Egyre magasabb számban vannak azok az ügyfelek, akik otthonra helytakarékos berendezésekben gondolkodnak és a mi termékeinket választják úgy, mint a Kinesis Personal-t vagy a Spazio Forma összecsukható futópadot, mert egy igen magas szintű esztétikával rendelkeznek, mindemellett kis helyigényűek. Ez teszi őket edzésre alkalmas szép berendezési tárgyakká, nem pedig csupán egy fitnesz tartozékká.

5

Példának okáért a Kinesis Personal csupán 45 cm-es távolságban foglal helyet a faltól, de a karoknak köszönhetően egy lenyűgöző és egyedülálló kábel-görgős berendezéssé alakul át, amin közel 200 féle, teljes testet átmozgató edzés végezhető.

Az egyik ügyfelünk kifejezetten az Unica gépet választotta ki otthonra, hogy kialakítson magának egy wellness teret a garázsában egy lépcső alatti területen, ahol a berendezés éppen passzolt a lejtős szögek ellenére, így ideális all-in-one megoldást nyújtva az erősítő gyakorlatokhoz, hiszen az Unica-val közel 25 féle egyéni gyakorlat végezhető mindössze 1,5 négyzetméteren. Ezek miatt ez a gép az egyik legjobban keresett berendezés a Technogym kínálatában, az otthoni szegmensben.

A legjobb megoldás minden ügyfél számára


Hiszünk abban, hogy a tökéletes megoldás megtalálásához a projekt elejétől a végéig szükséges a folyamatos kommunikáció, konzultáció. A gépek sokfélesége és variálhatósága miatt mindig célszerű rögtön a legelején megérteni az ügyfél szükségleteit és céljait. Ezek a variációk megoldást nyújthatnak rehabilitációra egy betegség, operáció vagy sérülés után, felkészülést nyújthatnak egy maratonra, javíthatják a tenisz vagy golf játékot, fejleszthetik az állóképességet vagy edzést nyújtanak egy csapatsporthoz, esetleg egészen egyszerűen csupán a saját egészségünkre és alakformálásunkra koncentrálhatunk.

Tudjuk, hogy vannak olyan ügyfeleink, akik úgy szeretnék berendezni az áhított konditermet, hogy az a lenyűgöző rezidenciájukkal tökéletesen harmonizáljon mind minőségben, mind designban. Ezekből a berendezésekből a legtöbbet ki lehet hozni, hisz a különböző szórakoztató funkciókkal és az interneteléréssel a lehető legélvezetesebb edzésben lehet részük, megőrizve az érdeklődést és lelkesedést.

6

Más ügyfelek (pl.: a fiatalok) olyan beállítottságúak, akik vágynak a különböző interaktív berendezésekre, játékokra, legújabb technológiára és mindennek megléte kulcsfontosságú a számukra. Ezek az ügyfelek akkor elégedettek, ha ezek a modern, élvonalbeli fitneszgépek együttesen képviselik a designt és a funkcionalitást, miközben jelen vannak a hagyományos stílus jellemzői.

Megalkotni egy testreszabott megjelenést


Gyakran előfordul, hogy az ügyfeleink a saját otthonuknak megfelelően szeretnék, ha a wellness berendezéseik esztétikában és kinézetben passzoljanak az otthonuk stílusához és mi elmegyünk a végletekig, hogy biztosítsuk számukra a kívánt hatás elérését. A Limonta elnevezésű bőrborítás, amit a berendezéseknél használunk, 8 különböző színben érhető el és a Personal termékcsalád a polírozott alumínium felületeivel is hozzájárul, hogy minél jobban passzoljon egy élettér tükrös felületeihez egy otthonban.

7

Egy megrendelőnk, aki egy Kinesis Personal Heritage berendezést vásárolt meg az otthoni edzéseihez, azt kérte, hogy a bőrborítás mindeképp passzoljon a Roche Bobois szófájához, ami világosszürke színű világoskék varrással. Semmi akadálya! Elküldtünk egy színmintát a gyárunkba, Olaszországba, hogy elkészülhessen a teljesen egyedi bőrborítású Kinesis gép a számára.

Ezzel ellentétben van, aki teljesen le szeretné utánozni egy egészségközpont által nyújtott élményt a saját otthonában. Volt olyan ügyfelünk, aki teljes egészében úgy rendezett be egy termet az otthonában a lábtörlőtől kezdve, a tükrökön át a kiegészítőkig beleértve a mi professzionális berendezéseinket, hogy az úgy nézett ki, mint egy hagyományos edzőterem, csak épp az otthon kényelmével és családiasabb környezetben.

Belsőépítész vagy lakberendező vagy? Wellness Design csapatunk készséggel áll rendelkezésedre, hogy miként tervezz ügyfeleid igényeire optimalizált fitnesz és komplex wellness megoldásokat.

Érdekel, hogyan tudnád megvalósítani az otthonodban a tökéletes wellness teret? Vedd fel velünk a kapcsolatot és díjmentes konzultáció keretében segítünk:

Díjmentes konzultáció