Telefon: + 36 1 250 41 77 | E-mail: info@finnwellness.hu |
Facebook ikon Twitter ikon Youtube ikon Pinterest ikon Instagram ikon

Egészségügy, rehabilitáció

Healthy people, healthy planet

Minden nap páciensei egészségének helyreállításával foglalkozik, hogy segítsen nekik a problémák megelőzésében és leküzdésében? Az emberek jóléte a mi első számú küldetésünk is, ezért fejlesztettünk ki az egészségügyi szektornak olyan megoldásokat, amelyek irányított körülmények között segítik a gyógyulási folyamat felgyorsulását.

Koncepciónk lényege az edzés, mint hatékony gyógymód a különböző egészségügyi problémák megelőzésére és orvoslására.

Ez az alapvető, letisztult koncepció tükröződik a prevencióra és a terápiára fejlesztett berendezésekben és megoldásokban, amelyeket a szív, anyagcsere, és ortopédiai betegségek kialakulásának megelőzéséhez, valamint a sportolók fizikai állapotának felméréséhez és az időskorúak támogatásához kínálunk.

Egészségügyi intézmények, rehabilitációs központok, idősek számára fenntartott létesítmények és sportegészségügy: bármely területre specializálódott, a mi berendezéseink, szoftvereink, és ajánlott edzésmódjaink hozzájáruljanak ahhoz, hogy pácienseit hatékonyan támogathassa. Amennyiben Ön edzőterem tulajdonos, a mi megoldásaink lehetnek a kulcsa annak, hogy ügyfélkörét bővítse egy speciális rehabilitációs szekció kialakításával, vagy csupán azzal, hogy olyan személyek számára teszi ezeket hozzáférhetővé (akár felügyelet nélkül is), akik egyébként a hagyományos berendezéseket nem képesek használni.

A létesítmény profilját alapul véve a különböző elvárásokhoz igazodó támogatást nyújtunk a marketing, oktatás, tanácsadás vonatkozásában. A páciensek igényeire szabott berendezéseket kínálunk, amelyek kórházi, klinikai vagy sportcentrumban történő használatra alkalmas minősítéssel rendelkeznek, mint terápiás és rehabilitációs segédeszköz.