Telefon: + 36 1 250 41 77 | E-mail: info@finnwellness.hu |
Facebook ikon Twitter ikon Youtube ikon Pinterest ikon Instagram ikon

Rólunk mondták

Szeretek házakat építeni. Ehhez - sok egyéb mellett - kiváló partnerek, cégek és szakemberek együttműködése szükséges. A házak stílusa, karaktere változik, de a partnerek nem. A beválton ne változtass! - szól a mondás. Ezért választottam ismét, immár tizenkettedszer a Finn Wellness Kft.-t. Ajánlom mindenkinek.

Privát ügyfél

A Finn Wellness rendkívül korrekt, megbízható és magas szintű szakértelemmel rendelkező vállalat; bárkinek nyugodt szívvel ajánljuk a szolgáltatásaikat. Az általuk tervezett wellness helyiségben finn szauna és sókabin került beépítésre, melyeknek mind minőségével, mind designjával tökéletesen elégedettek vagyunk. Fitnesztermünk vendégeitől nap mint nap számtalan pozitív visszajelzést kapunk a Technogym Group Cycle kerékpárokról.

Tóth Krisztina Wellness Manager - CoolFit Csepel Fitness terem

A Technogym Artis gépei a letisztult és egyedi design mellett rendkívül halkan üzemelnek használat közben, valamint kímélik vendégeink ízületeit. Így biztosak lehetünk benne, hogy a legprofesszionálisabb berendezéseket tudjuk biztosítani a sportolni vágyó vendégeinknek.

Parti Regina Spa Manager - Harmony Spa, Aria Hotel Budapest*****

Teljes megelégedettséggel dolgozunk a Technogym-mel. A futógép könnyen kezelhető. Nike cipőt tesztelő vásárlóink pedig örömmel használják. A Technogym csapata minden kérésünket rendkívül rugalmasan kezelte és készségesen segítenek bármilyen felmerülő kérdés esetén.

Dr. Szabó-Kiss Hajnalka Product Presentation NIKE Hungary

Magas szintű szakmai háttér, megbízhatóság, széleskörű tapasztalat, innovatív megoldások, vevőközpontúság. 
2008 óta dolgozunk közösen, az elmúlt években a fenti tapasztalatokat szereztem. 
Köszönöm az eddigi együttműködést és bízom a kapcsolatunk további sikerességében.

Csécs Attila Cégvezető Oxygen Wellness