Telefon: + 36 1 250 41 77 | E-mail: info@finnwellness.hu |
Facebook ikon Twitter ikon Youtube ikon Pinterest ikon Instagram ikon

Aria Hotel Budapest***** - Harmony Spa

2015-11-12

A zene szerelmeseinek tervezett luxus boutique szálloda a New York-i Library Hotel Collection tagjaként 2015 tavaszán nyitotta meg kapuit a Belváros szívében, a Bazilika mellett a Hercegprímás utcában.

A Spa fitnesz részlegét a Technogym ARTIS termékcsalád berendezéseivel szereltük fel. A fitneszteremben két ARTIS Run, egy ARTIS Recline és egy ARTIS Synchro kardiovaszkuláris gép mellett elhelyezésre került az ARTIS állítható padja az erősítő edzésekhez, valamint szabad súlyok.

Az Aria Hotel Budapest és a Harmony Spa a World Boutique Hotel Awards alkalmából elnyerte az Európa Legjobb Wellness Spa-ja 2015 címet (the Best European Wellness Spa 2015 ). A World Boutique Hotel Awards azért is különleges esemény, mert nem a nagy, globalizált hotelláncok egyes szállodáit keresi, hanem az egyedi, eredeti és kreatív megvalósítású hotelek közül választja ki azokat, ahol az elegancia és a magas esztétikai minőség mellett a szolgáltatások is nemzetközi színvonalúak. A már eddig is számos elismerést begyűjtő Aria Hotel Budapest ezzel végérvényesen a világ vezető luxus boutique hoteljei közé került.

www.ariahotelbudapest.com