| Telefon: + 36 1 250 41 77 | E-mail: info@finnwellness.hu |
Facebook ikon Twitter ikon Youtube ikon Pinterest ikon Instagram ikon
layer slider

Physiotherm infra kabin

A Physiotherm® termékekben a jólét, egészség, minőség, kompetencia, siker, innováció és design értékei öltenek testet.

layer slider

Physiotherm infra kabin

A meleg jó érzéssel tölt el, és érzelmileg is pozitívan hat ránk. A meleg nyugtatja a szöveteket, enyhíti a fájdalmat és megtisztítja a testet.

layer slider

Physiotherm infra kabin

A Physiotherm® technológiát Európában jelenleg több mint 50 000 privát és több mint 5 600 szálloda ügyfél választotta.

layer slider

Physiotherm infra kabin

A Physiotherm infra kabinok használata javíthatja a keringést és a vér áramlását az egyes szervekbe, izmokba, kötőszövetekbe és a bőrbe, stimulálja az anyagcserét, nyugtató hírvivő anyagokat generál és módosítja az immunrendszert.

layer slider

Physiotherm infra kabin

Az infra kabin működéséhez nincs szükség vízre, mivel a testre ható optimális infravörös sugárzás a lényeg. A finn szaunában azonban a víznek alapvető szerepe van.

Physiotherm infra kabin

Testünk öngyógyító ereje

A Physiotherm Ausztria az egyik legsikeresebb infravörös termékgyártó Európában, minőségi termékei az egész világon elérhetők. A Physiotherm® Európában jelenleg több mint 50 000 privát és több mint 5 600 szálloda ügyféllel rendelkezik.

A Physiotherm® infravörös technológia egy mélymeleg terápia. A Physiotherm® sugárzókkal felszerelt infra kabin az egyetlen olyan orvostudományi háttérrel és tesztekkel rendelkező kabin, mely az úgynevezett „C” típusú, kedvező élettudományi hatással rendelkező sugárzást alacsony, már 30-35 °C hőfokon kifejti, ezért az emberi szervezetet nem terheli.

Csakis a Physiotherm® márkanévvel ellátott infra termékek biztosítják a Physiotherm Ausztria által képviselt egészséges filozófiát, amely egyértelműen megragadható a kompetenciában, az értékekben és az egészségért érzett felelősségtudatban. A Physiotherm® termékekben a jólét, egészség, minőség, kompetencia, siker, innováció és design értékei öltenek testet.

A Physiotherm® értékeit alapul véve a Magyar Orvosi Kamara választása is tudatos döntésen alapszik, amiért a Finn Wellness által forgalmazott Physiotherm® infra kabin mellett döntött nemrégiben létrehozott wellness részlegében.