| Telefon: + 36 1 250 41 77 | E-mail: info@finnwellness.hu |
Facebook ikon Twitter ikon Youtube ikon Pinterest ikon Instagram ikon
layer slider

Karasek wellness bútorok

Exkluzív design. Kiváló alapanyagok. Gondos megmunkálás.

layer slider

Karasek osztrák termékgarancia

A Karasek minőségi bútorok a bécsi üzemben saját tervezés alapján a legjobb alapanyagokból készülnek.

layer slider

Karasek wellness és gasztro bútorok

A wellness- és gasztro bútorok nemzetközi piacán a Karasek a megbízható szerviz mellett arra helyezi a hangsúlyt, hogy a vevői igényeknek megfelelő legmagasabb minőségű és exkluzív kivitelezésű termékeket gyártson.

layer slider

Karasek variálható megoldások

A kiváló minőségű anyagok használata és modern gyártóberendezésekkel történő aprólékos feldolgozása garantálják az első osztályú wellness- és gasztro bútorokat.

Karasek wellness bútorok

Exkluzív design. Kiváló alapanyagok. Gondos megmunkálás.

A wellness- és gasztro bútorok nemzetközi piacán a Karasek a megbízható szerviz mellett arra helyezi a hangsúlyt, hogy a vevői igényeknek megfelelő legmagasabb minőségű és exkluzív kivitelezésű termékeket gyártson. A kiváló minőségű anyagok használata és modern gyártóberendezésekkel történő aprólékos feldolgozása garantálják az első osztályú wellness- és gasztro bútorokat. Az állandó minőségi színvonal mellett a Karasek termékkínálata a változatosság iránti igényeket a legkülönbözőbb stílusirányzatokban is kielégíti.

A Karasek minőségi bútorok a bécsi üzemben saját tervezés alapján a legjobb alapanyagokból készülnek. A kézműves hagyomány és a modern gyártástechnológia ötvözete teszi lehetővé a kiváló minőségű kerti bútorok és nyugágyak gyártását, amelyek a felülmúlhatatlan stabilitással és élettartammal minden szegmens elvárásait túlteljesítik. A kínált modellek nagy választéka lehetővé teszi egyedi ízléseknek és igényeknek megfelelő kombinációk kialakítását.