| Telefon: + 36 1 250 41 77 | E-mail: info@finnwellness.hu |
Facebook ikon Twitter ikon Youtube ikon Pinterest ikon Instagram ikon

Finnrelax szauna

A Finnrelax® a több mint 20 éves piaci tapasztalatnak és a folyamatos márkaépítés mögött rejlő fejlesztésnek és innovációnak köszönhetően a hazai szauna- és wellness kabinok piacán vezető szerepet tölt be.

A finn és az egyes kultúrhagyományok egymást kiegészítő ötvözetéből alakítottuk ki a Finnrelax® teljes termékskáláját, amelybe a szaunákon túlmenően beletartoznak az infra kabinok, gőzkabinok és egyéb spa-kabinok is a legegyszerűbb modelltől a luxus kivitelezésig.

Finn gyökereink eredeti és őszinte kifejezése nyomán a Finnrelax® szauna tradíciókban gazdag és ez a hagyomány ma jelentőségteljesebb szerephez jut, mint valaha. A szauna hagyományát napjainkban a Finnrelax® minőség és Finnrelax® design élteti tovább.

Professzionális, 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk szakszerű támogatást nyújt álmai szauna- és spa helyiségének megvalósításában a tervezéstől a kivitelezésig.

A kivitelezést követően saját Finnrelax® szervizünk a teljes körű szerviz feladatokat a legmagasabb színvonalon, gyorsan és megbízhatóan látja el.