Telefon: + 36 1 250 41 77 | E-mail: info@finnwellness.hu |
Facebook ikon Twitter ikon Youtube ikon Pinterest ikon Instagram ikon

Miért a Technogym a megfelelő Wellness Üzleti Partner?

2015-11-02

Növekvő vendégelvárások

A különösen a fővárosban tapasztalható, növekvő túrizmus számos kihívás elé állítja a magyar szálláshely szolgáltató szektort. A wellness túrizmus mellett növekvő számban jelennek meg az ún. üzleti utazók, akik egyre több szolgáltatást várnak el a szállodától. Mielőtt a foglalás mellett döntenének, hajlamosak alaposan megvizsgálni a szálloda összes létesítményét, kiegészítő szolgáltatásait. Döntésük meghozatalához már nem elegendő tényező a szálloda fekvése, a szoba berendezése vagy a szálloda éttermének színvonala. A mentális és fizikai jóllét mindennapi életük elengedhetetlen részét képezi, ezért mindent elkövetnek annak érdekében, hogy ezt az életmódot fenntartsák akkor is, ha éppen úton vannak.

A wellness mint életmód

Világszerte 100 országban naponta, mintegy 36 millió ember használja wellness megoldásainkat és élvezi a wellness életmód nyújtotta előnyöket, ami egyet jelent a pszichofizikai jólléttel, a hatékonyabb munkavégzéssel, vagy akár a teljes körű egészségfejlesztéssel. A Technogym olyan egyedülálló környezet létrehozását kínálja, ahol a vendégek megtapasztalhatják az edzés, a pihenés és a szocializálódás magával ragadó módját.

Az elvárások az elégedettség alapkövei

Egy Technogym wellness létesítmény amellett, hogy magas színvonalú, értéknövelt befektetés, segítséget nyújt abban, hogy kiemelkedő szolgáltatást nyújtson a szálloda vendégeinek. Az ügyfelek elvárása magasra állítja a mércét a hotellel, szálláshellyel szemben és az elvárásoknak való megfelelőség jelentős tényező a döntéshozatali folyamatban.

3 ok, amiért a Technogym a megfelelő Wellness Üzleti Partner

  • A vendégek az élményt keresik

Miután a fogyasztókat egyre inkább érintik az egészséghez és fitneszhez kapcsolódó kérdések, annál nagyobb alapkövetelményeket támasztanak a jó minőségű vendéglátással és élettérrel szemben. A Technogym lehetővé teszi, hogy ügyfeleinek olyan egyedi wellness élményt biztosítson, amilyet keresnek.

  • Számtalan jövedelmező tér megoldás

A wellness nem hely függvénye. Olyan moduláris megoldásokat biztosítunk, amelyek bármilyen teret wellness élménnyé alakítanak. Ez által növekszik a szállodai beruházás általános értéke és presztízse.

  • Az egyediség lehetősége

A mi részvételünk a projekt kezdetétől fogva lehetővé teszi, hogy egy igazán exkluzív megoldás jöjjön létre a szálloda vendégei számára. A szálloda egyedi igényeire szabott komplex wellness megoldás kifejlesztése során, a legértékesebb módon járulunk hozzá a beruházás piaci megtérüléséhez.

Az élen járók

Az utóbbi években a Technogymet számos olyan jól ismert magyarországi szálloda választotta, mint például a Four Season’s Gresham Palace, Le Meridien, Accor Sofitel, Royal Hotel Corinthia, Kempinski, Palazzo Dorottya, Eurostars Hotel, vagy a kecskeméti Four Point by Sheraton és még sokan mások. A világ többi országának piaci részesedésétől azonban még távol állunk; példának okáért Ausztriában a Technogym mára több mint 800 szállodát szerelt fel, ami egyértelműen azt mutatja, hogy a Technogym a kisebb szállodák és panziók számára is nyújt elérhető megoldásokat.

Legutóbbi partnerünk, az Aria Hotel Budapest – a zene szerelmeseinek tervezett szálloda a Bazilika közelében a Hercegprímás utcában – fitnesz részlegét a Technogym Artis termékcsaláddal szereltük fel.

Nagyon fontos, hogy a Technogymet a projekt kezdetétől fogva bevonja annak érdekében, hogy egy teljes körű marketing és üzleti potenciált valósítson meg. A Technogym komplex wellness megközelítése lehetővé teszi, hogy a szálloda számára egy teljesen egyedi és exkluzív megoldást hozzunk létre, legyen az egy wellness lakosztály, wellness sarok, vagy egy teljesen felszerelt wellness központ.

A hosszú távú siker kulcsa a szállodapiacon az elégedett vendég. További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot.