Tipptár

Fitness blog

Érdekel a tudatosabb élet? Szeretnél okosabban mozogni? Olvasd el a Téged érdeklő cikkeket a fitnesz világából!

Ezek az új trendek várhatók az üzleti utazásoknál
Habár már jó ideje vége a pandémiás időszaknak, a turizmus és a szállodaipar számára több időre volt szükség, hogy visszatérjen a 2019-es állapotba. Az Accor ‘The Business of Travel 2023’ nevű kutatása a globális üzleti utazás trendjeit mérte fel, ami alapján Te is megtudhatod, mire készülj a kínálati oldalon.
Ezeket a gyakorlatokat végezd street workout edzés során
A közösségi edzőterek, kondiparkok már egyre több helyen találhatók meg a városokban. A saját testsúllyal végzett, street workoutnak nevezett mozgásforma egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és kezdőtől egészen haladó szintig végezhető. Megmutatjuk, milyen gyakorlatokat érdemes végezned.
Ezért bukik el a legtöbb fitneszterem
Az edzőtermek többségének nem az alacsony forgalom jelent gondot, hanem inkább azok a fennálló problémák, melyek elriasztják a vendégeket. A sikeres és jövedelmező működés érdekében ezeket mielőbb ki kell küszöbölni, hogy meg tudd tartani a klubtagjaidat. Mutatunk 4 fő okot, ami az edzőtermek bukásához vezet.
Így okozhatnak mozgásszervi panaszokat a belső szervi problémák
A legfrissebb kutatások szerint a belső szervekkel kapcsolatos problémák az idegek közötti átkapcsolás következtében a test más részeire is kisugározhatnak. Egy új manuálterápiás módszer, a viszcerális konvergencia terápia (VCT) azonban hatékonyan tudja ezt kezelni. Az alábbiakban a Sherlock Rehab gyógytornászainak kezelését mutatjuk be.
Mire számíthatnak a luxusszállodák 2024-ben?
A szállodaiparra lassú, egyenletes fejlődés jellemző, ritkák a drasztikus változások. A trendek vizsgálatakor tehát inkább a már meglévő szolgáltatások továbbfejlesztéséről van szó, kevésbé az innovációról. Tudd meg, mely igények fognak előtérbe kerülni 2024-ben!
Mennyire nyújt hatékony edzést egy fitneszalkalmazás?
A mobilalkalmazások fellendülésével és fejlődésével a fitneszvilág is jelentős átalakuláson ment keresztül. Jóval egyszerűbb hozzáférni a különböző edzéstervekhez, tippekhez és személyre szabott programokhoz, azonban ma már sokkal többet kínálnak ennél. Bemutatjuk, milyen előnyöket nyújtanak ezek az alkalmazások a felhasználók számára.
Tipptár