GROUP CYCLE™ CONNECT

Termékvonal: Group Cycle

A Group Cycle™ Connect a világ első és egyetlen beltéri kerékpárja, mely nyomon követi az edzésmunkát, így a felhasználók egy mélyreható kerékpár élmény által fejleszthetik teljesítményüket. Elegyíti az egyedi designt, a modern konnektivitást, a lenyűgöző érzést és a páratlan könnyedségű használatot.

Az alábbi fő izomcsoportok edzését szolgálja:

  • négyfejű combizom
  • térdínak
  • vádli
  • farizom

Az alábbi másodlagos izomcsoportok edzését szolgálja:

  • combközelítő izom
  • elülső sípcsonti izom
  • csípőhorpasz izom
  • hasizmok
  • alsó háti izmok
  • deltaizmok
  • tricepsz

Érdekel

Bővebb termékleírás

Csatlakoztatható beltéri kerékpár élmény

Ha vendégei szórakozásra vágynak, a Group Cycle™ dugig van szórakozási lehetőséggel és motiváló elemekkel: ösztönző videók és zene segítik a hangulat és a ritmus megalapozását, miközben egymással versenyeznek egyre hevesebb ütemben és érzelmekkel egészen a célvonalig.

group_cycle_connect_businessuse

 

EGYEDI JELLEMZŐK:

group_cycle_connect_mainfeature_01_PS

Kövesse edzésmunkáját

A felhasználók bejelentkezhetnek a Wi-Fi-vel kapcsolódó Console-ba, Bluetooth® Smart, QR kód, NFC technológia, mywellness® kulcs vagy Technogym kulcs segítségével, az adatok követéséhez és elmentéséhez.

 

 

group_cycle_connect_mainfeature_03-1

+/- 2% pontos teljesítménymérés

A Console a leadott teljesítményt Wattban méri +/- 2% pontossággal. A teljesítménymérő kalibrációja nem szükséges.

 

 

group_cycle_connect_mainfeature_03-1-1

ON-THE-FLY (azonnal érvénybe lépő) beállítások (szabadalmaztatás alatt)

A négyirányú, egyérintéses beállításokkal valamennyi felhasználó számára megtalálható az optimális pozíció.

 

 

group_cycle_connect_mainfeature_04_PS

Saját áramforrású rendszer

A Console a felhasználó mozgásából nyer energiát, köszönhetően egy innovatív telepmentes rendszernek. Az LCD kijelző LED háttérvilágítású, mely alacsony fényviszonyok között is magas kontrasztot biztosít.

 

 

group_cycle_connect_mainfeature_05_PS

Ellenállás gomb tapintható visszajelzéssel

Az intuitív ábrák és a tapintható nyelvek a gombon minden 45°-nál, hihetetlenül könnyűvé teszik a 20 nehézségi szint közötti precíz váltást. A kiválasztott nehézségi szint a Console-ról leolvasható.

 

 

group_cycle_connect_mainfeature_06

Technogym Threshold Power Test (teljesítményküszöb teszt) (szabadalmaztatás alatt)

Tudományosan ellenőrzött metódusra építkezve az innovatív Technogym teszt lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felmérjék teljesítményük, valamint pulzusuk küszöbértékeit, és az eredményeket a felhő alapú mywellness® platformon tárolhassák. A teszt két lépcsőből áll: egy szubmaximális és egy maximális erőkifejtés tesztből.

 

 

group_cycle_connect_mainfeature_07

Minden adat, amire csak szükség lehet

Használja az érintőképernyőt a kívánt adat kikereséséhez, mint pl. teljesítmény, ütem, pulzus, elégetett kalóriák és még sok egyéb.

 

 

group_cycle_connect_secondaryfeature_01

Cseppálló design és tartósság

A cseppálló vázborítás megvédi a berendezést a nedvesség által okozott károktól. A teljesen zárt elektromos rendszer extra biztonságot és tartósságot kölcsönöz.

 

 

group_cycle_connect_secondaryfeature_02

Mágnes fékes rendszer

A lendkerék fékezőrendszerébe a legerősebb típusú permanens mágnes van beépítve, mely ritka föld neodímiumból készül, garantálva a lehető legsimább, és kiegyensúlyozott hajtás élményét.

 

 

group_cycle_connect_secondaryfeature_03

POLY-V® szíj meghajtású rendszer

A 6 bordával rendelkező Poly-V szíj kevlár szalagokkal megerősítve egy sima, hihetetlenül csendes kerékpározáshoz tervezték, mely a valós kerékpárút érzetét adja vissza. A kevlár szalagok lassabban kopnak, így tovább tartanak, mint a hagyományos szíjak, ennek köszönhetően jóformán egy karbantartást egyáltalán nem igénylő terméket kapunk, melyet utólag nem kell feszíteni, sem pedig kenni nem szükséges.

 

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym GROUP CYCLE-ról:

Kapcsolat

 

 

A TERMÉKVONAL JELLEMZŐI:

Fantasztikus érzéssel párosuló, teljes körű kerékpáros élmény, pontos nyomon követéssel, magával ragadó tartalommal és mindez egy inspiráló környezetben.

780_pic1_n

Feledhetetlen kerékpáros élmény

Az új Group Cycle™ minden tulajdonsággal rendelkezik, amit a felhasználója megkíván az edzés elejétől a végéig, vagyis az igazi országúti kerékpározás fantasztikus érzését nyújtja, miközben a teljesítmény pontosan nyomon követhető.

A felhasználók megtapasztalhatják a magával ragadó tartalomból származó előnyöket és inspiráló környezetben élhetik meg a beltéri kerékpározást.

Az üzleti felhasználók biztos tudatban lehetnek, hogy klubtagjaik élvezik a zavartalan és biztonságos kerékpározás élményét.

ON-THE-FLY (azonnal érvénybe lépő) beállítások (szabadalmaztatás alatt)

A négyirányú, egyérintéses beállításokkal valamennyi felhasználó számára megtalálható az optimális pozíció.

780_pic3_n

Élvonalbeli design a nagyszerű kerékpáros élményért

A kerékpárosok értékelni fogják az egyszerű érintéssel történő beállítások könnyedségét a szabadalmaztatás alatt álló négyirányú ON-THE-FLY (azonnal érvénybe lépő) beállításoknak köszönhetően, valamint élvezni fogják a lenyűgöző kerékpár élményt, melyhez az új mágnesfék is hozzájárul. Az új cseppálló váz kialakítás megvéd a nedvesség által okozott károktól, ezáltal tartósan őrizve a berendezés értékét.

780_pic4_n

Minden adat, amire csak szükség lehet

Használja az érintőképernyőt a kívánt adat kikereséséhez, mint pl. teljesítmény, ütem, pulzus, elégetett kalóriák és még sok egyéb.

780_pic5_n


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym GROUP CYCLE-ról:

Kapcsolatű

 

hasonló termékek