Az ARTIS megoldásai erőnléti és funkcionális edzésekhez

Az ARTIS az egyedülálló mozgásérzés biztosításával segíti hozzá a sportolni vágyókat ahhoz, hogy erőnlétüket és fiatalos energiájukat hosszú ideig megőrizzék. Mindezek mellé az ARTIS egyedi, keret nélküli designt, csatlakoztathatóságot, fenntarthatóságot és kivételes mozgásélményt kínál.

Artis-2-nagy

Fejleszd erőnléted

Az erőnléti edzések hozzásegítenek ahhoz, hogy hatékonyan tudd fejleszteni sebességed, agilitásod, kapacitásod, állóképességed és fizikai erőd egyaránt. Ha rendszeresen végzel erősítő edzéseket, olyan általános erőnléti fejlődést tudsz elérni, ami nem csak a sportokban, hanem a hétköznapokban is hasznodra válik. Az ARTIS 19 db olyan fitnesz megoldást kínál, amelyek mindegyike kiválóan alkalmas különböző erőnléti tréningek rendszeres végzésére.

Az ARTIS család mindegyik tagját olyan ergonómiai szempontok szerint alakították ki, hogy tökéletesen illeszkedjenek a felhasználó mozdulataihoz. A kapaszkodók kényelmes kialakítása jobb fogást biztosít és segít a kezek kiegyensúlyozott, helyes pozícionálásában. Mindemellett az ülés háttámláját is legmagasabb ergonómiai és biomechanikai szabványoknak megfelelően fejlesztették ki: a speciális, magas sűrűségű anyaggal kipárnázott felület felveszi a tested alakját. Ez az úgynevezett Bodyprint rendszer, melynek köszönhetően edzés közben tökéletes stabilitásban és kényelemben lesz részed.

Az ARTIS termékek fontos részét képezi a Direct Drive rendszer is, melynek lényege, hogy a súlykészlet ellenállását közvetlenül a karokba továbbítja egy merev rúd segítségével.  A Direct Drive rendszer kivételesen gördülékeny érzést biztosít edzés közben, ráadásul csökkenti a kábelek igénybevételét és a használandó csigák számát. Ebből olyan előnyök származnak, mint a berendezés élettartamának növekedése, valamint a karbantartási költségek csökkenése.

Funkcionalitás és design

A funkcionális edzések révén nem csak egyes izomcsoportokat, hanem a tested egészét is át tudod mozgatni, miközben állóképességed is fejleszted. Az ARTIS összesen 6 különböző, exkluzív kialakítású fitnesz berendezést alakított ki kifejezetten funkcionális edzések végzésére.

Az ARTIS funkcionális edzésekhez kifejlesztett gépeit a szabadalmaztatott FullGravity Technológia teszi igazán különlegessé. A FullGravity Technológia elősegíti, hogy ne csak különálló izmokat mozgass edzés közben, hanem teljes mozgásláncokat, így hatékonyabbá tudod tenni a funkcionális edzéseidet. Az innovatív megoldás ellenállást biztosít az emberi test minden lehetséges mozgásával szemben, miközben a felhasználóknak szabad és természetes mozgásformákat kínál.

A Kinesis Station, az OMNIA 3 és az OMNIA 8 is egyaránt alkalmas funkcionális edzések lebonyolítására.  A Kinesis Station a Press-t, Overhead Press-t, Low Pull-t, High Pull-t, Core-t és Step/Squat-ot foglalja magába, melyek mind különböző típusú funkcionális gyakorlatok végzésére nyújtanak lehetőséget.

A Press használatával toló mozdulatok végezhetők gyorsan, akadályok nélkül és intuitív módon. Az Overhead Press úgy járul hozzá a mindennapi fittség eléréséhez, hogy a frontális síkon nyújt lehetőséget toló mozdulatokkal történő edzésre. A magasságában állítható ülés ideális elhelyezkedést és kényelmet biztosít.

A High Pull lehúzó gyakorlatokkal színesíti az edzést és hozzájárul a felsőtest izmainak erősítéséhez, miközben a testet stabilan tartja. A Low Pull használatával úgy tudod erősíteni a hát- és karizmaidat, hogy a szagitális síkon végzel húzó mozdulatokat, miközben a sípcsont támasznak köszönhetően végig stabil pozícióban maradsz.

A Core lehetővé teszi, hogy a felsőtestedet fordító és hajlító mozdulatokkal erősítsd, így a tested központi részét és a gerinc-stabilizáló izmokat átmozgatod. Ezzel szemben a Step/Squat a test alsó részének edzésére alkalmas, ugyanis képessé tesz Téged a lábakkal végezhető összes, a mindennapi életben megjelenő mozdulat reprodukálására.

Az OMNIA 3 különböző programmal biztosítja, hogy minden felhasználó megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb edzésformát. Az OMNIA MOVE programot azok számára fejlesztették ki, akik több energiára vágynak a mindennapok folyamán. Ezzel szemben az OMNIA TRAIN program olyan felhasználóknak szól, akik fogyni és erősödni kívánnak, míg az OMNIA PLAY azoknak készült, akik fittek szeretnének maradni és kedvelik a csoportos edzések motiváló hangulatát.

Az OMNIA 8 számtalan gyakorlat végzésére kínál lehetőséget, melyek között szerepelnek erő, ellenállás, rugalmasság, koordináció és sebesség fejlesztésére vonatkozó mozgásformák is. Mivel egyszerre akár nyolcan is használhatják, kiválóan alkalmas csoportos edzések végzésére is. Ha jobban kedveled a csoportos edzéseket, vagy szeretsz változatos gyakorlatokat végezni tréningjeid során, akkor az OMNIA 8 az ideális fitneszmegoldás számodra.

Szeretnél többet megtudni a Technogym ARTIS fitnesz megoldásairól? Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot most!

Kapcsolat

Tipptár